Zorgverzekering

Waarom behandelingen van Nama Rupa niet
vergoedt worden door de zorgverzekeraar:

Ik krijg regelmatig de vraag: kan ik de rekening indienen bij mijn verzekeraar? Nee dat kan niet.
Deze keuze heb ik bewust gemaakt, zowel voor mijzelf als voor mijn klanten.

Als je je aansluit bij een beroepsvereniging als masseur zitten hier velen eisen aan verbonden. Nadeel voor de klant is dan dat de behandeling hierdoor een stuk duurder word. Ook betaal je als klant aan de zorgverzekeraar een aardig bedrag om een vergoeding te krijgen voor alternatieve zorg. Hiervan krijg je vaak maar een gedeelte vergoed. Onder de streep ben je meestal goedkoper uit om zelf de behandeling te betalen. Bovendien wordt een masseur dan ook zorgvuldiger gekozen en zijn klanten gemotiveerder als je het zelf moet betalen.

Een masseur wordt vaak gekozen op basis van mond-op-mond reclame of juist het feit dat deze wordt vergoed door een zorgverzekeraar. Soms denken mensen dat als je niet aangesloten bent bij een beroepsvereniging, je geen professional bent. In elk gebied werken mensen die niet professioneel zijn maar je vakbekwaamheid zegt niet altijd iets als je ergens bij aangesloten bent. Er zijn ook genoeg masseurs die zich professioneel noemen, die aangesloten zijn maar toch prutsers zijn. In mijn geval is het dat ik volgens de regels werk, aangesloten ben bij de Kvk, regelmatig cursussen volg om mijn kennis bij te houden en professionele service aanbiedt.

Een masseur is erg persoonlijk en ik vindt dat je als klant op zoek moet gaan naar een masseur die voor jou geschikt is, waar jij je op je gemak bij voelt en die jou kan helpen. Iedere masseur heeft zijn eigen vakgebied binnen ons vak masseren. Blijf niet zomaar hangen bij een fysiotherapeut of masseur omdat deze vergoed wordt of omdat hij aan het einde van de straat gevestigd is. Probeer ook eens een ander en bekijk wat voor jou het beste werkt. Elke masseur werkt anders en is anders. Bijvoorbeeld: 10 masseurs volgen de zelfde opleiding, krijgen de zelfde massage technieken aangeleerd en ze masseren alle 10 de zelfde persoon, deze persoon zal de 10 massages allemaal anders ondervinden. Iedereen is anders en elk lichaam/persoon is uniek!

Lieve klanten,

Per 15 december zal Nama Rupa definitief sluiten. Wil je nog een afspraak maken? Dan kan dit nog wel.
De agenda raakt al vol dus wacht niet te lang om zeker te zijn van een plekje.

Wil je nog persoonlijk afscheid komen nemen? Dat kan! Op 15 december van 11.00 tot 15.00 uur ben ik aanwezig in mijn praktijk op de Kuipersweg 2T in Woerden.
Het is gewoon vrije inloop dus voel je niet verplicht, maar ik zou het heel leuk vinden om jullie nog even te zien en afscheid te kunnen nemen.

Lieve groet Denise