Online ontspanningscirkel – voor diepe ontspanning 

Een bewust momentje voor jezelf! 

We leven in een drukke maatschappij met enorm veel prikkels en verplichtingen. Althans zo voelt dat voor veel mensen. 
En hoe fijn en hoe lekker zou het zijn om soms gewoon even te mogen vertragen, verstillen en geen druk en verplichtingen te voelen. In te checken bij jezelf en bij je lichaam. Hoe voel je je nu echt? Wat ervaar je in je lichaam? En weer in verbinding komen met jouw lijf en wie jij bent. 

Veel vrouwen van ons zorgen voor anderen. Je bent partner, moeder, zusje, dochter, werknemer etc. 
Maar hoe goed zorg jij voor jezelf? Ervaar je veel stress, lichamelijke klachten, mentale klachten? 

Mijn naam is Denise Zwamborn, ik ben masseuse en cyclus expert. Ik heb ruim 7 jaar een massage en coachingspraktijk gericht op ontspanning met de specialisatie voor cyclus & fertiliteitsmassage en zwangerschapsmassage.

Ik liep mijzelf vaak voorbij. Stond niet stil en deed niet wat mij gelukkig maakte qua werk en privé. 
Vaak voelde ik de druk van de maatschappij, had ik weinig energie, durfde ik geen nee te zeggen en ging ik alle feestjes en partijen af omdat ik dacht dat dat moest. Wat zouden mensen anders wel niet zeggen? Ik werkte fulltime voor een baas want ja dat is zekerheid. Maar eigenlijk maakte dit alles mij helemaal niet gelukkig. Doe jij wat echt bij jou past, wie jij bent en wat je gelukkig maakt? 

Ik ging zelf op ontdekking en ervaarde hoe het was om te mediteren. Ik ging naar retreats en andere workshops. 
Via me telefoon begon ik met mediteren met een app. In het begin was dit nog wel is lastig want raakte veel afgeleid en me gedachtes sprongen van hot naar her. Maar nu eenmaal een paar jaar verder kan ik niet meer zonder! Ik mediteer iedere dag. Soms in de ochtend en soms voor het slapen gaan. Ik kan veel beter contact maken met mijn lichaam. Op tijd aanvoelen wat ik nodig heb en mijn grenzen stellen. Ik kan me hoofd beter leegmaken en kan veel beter omgaan met de dingen die gebeuren in me leven. 

Herken jij jezelf hierin? En wil jij dit ook veranderen? Doe dan mee! 

LIVE ONLINE ONTSPANNINGSCIRKEL

2 x per maand geef ik een online ontspanningscirkel. De data en tijden kan je terugvinden onderaan deze pagina. Dit uurtje is helemaal voor jou! Het is een verbindingsmoment en een echt zelfzorg moment. Plan dit echt in je agenda  en gun jezelf dit! Tijdens dit uurtje hoef je alleen maar lekker te liggen, naar mijn stem te luisteren en te genieten. Gewoon vanuit je eigen bed of ander rustige ruimte in huis. Je hoeft er dus niet de deur voor uit, hoe fijn is dat. Iedere sessie zal anders zijn. Soms spelen we in op de volle maan of nieuwe maan, gaan we heerlijk mediteren of visualiseren, naar muziek luisteren en zal er ook een ritueel kunnen plaats vinden. Deze informatie staat uiteraard vermeldt bij de data. 

Gun jij jezelf deze rust en ontspanning? Wil jij je energieker, fitter en blijer voelen? 

Praktische info:

  • Datum: 31 maart en 16 april. 
    Iedere x staan hier 2 nieuwe data op (vanaf mei ook in de ochtend)
  • 16 april is volle maan dus hier spelen we op in met een ritueel 
  • Tijd: 20.00 tot 21.00 uur
  • Locatie: Vanuit je eigen huis via Zoom
  • Wat heb je nodig: laptop, telefoon, tablet waarop je kan Zoomen. Goede internet verbinding is dus belangrijk. Je kan op je bed of yogamatje mee doen. Zoek een rustige plek in huis op. Neem een glas water of kop thee mee. Notitieboekje en pen is soms handig als je je ervaringen en downloads die je binnen krijgt wilt opschrijven. 
  • Trek makkelijk zittende kleding aan waar jij je comfortabel in voelt. Het is geen modeshow lieve vrouw dus kom gewoon lekker als jezelf. 
  • Prijs: € 11.00 per sessie

Wil jij erbij zijn? Meldt je dan aan via onderstaande knop. Je ontvangt op de dag van de sessie een mail met informatie en de link om mee te doen. Wil je beide sessies mee doen? Dan kan dat uiteraard!

Heb je nog vragen hierover? Stuur dan een mail naar info@nama-rupa.nl.

Ik hoop je te mogen verwelkomen op deze online ontspanningscirkels. Je mag zo vaak mee doen als jij wilt!