Nieuws2016-10-29T11:07:16+02:00

Acties

Nieuw! Detox Voetenbad

Nama Rupa blijft ontwikkelen! Vanaf 1 mei biedt ik samen met mijn collega Denise Lehmann het Detox voetenbad aan. Ontgift en ontslak je lichaam door middel van een voetenbad. Dagelijks worden we blootgesteld aan schadelijke stoffen in o.a. voeding, cosmetica, lucht en water. Dit blijft langere tijd in ons lichaam zwerven en hierdoor kunnen verschillende klachten ontstaan. Het Body Detox Voetenbad is geschikt voor iedereen die zijn gezondheid en conditie wil verbeteren. In het weekend van 1, 2,3 mei hebben we een introductiedag. Op 1 van deze dagen kan je het detox voetenbad komen uitproberen met 5% korting! Je kan alleen of met zijn 2e komen en genieten van dit bijzondere voetenbad. Het raakt al snel vol dus wees er snel bij en reserveer jouw plekje. Reserveren kan via info@nama-rupa.nl of 06-28910928 Optie 2; voetenbad incl voetmassage en optie 3; voetenbad incl voetmassage en high tea is na 3 mei te reserveren op een datum en tijdstip in overleg en is ook voor 1 of 2 personen te reserveren. Het voetenbad kan het hele jaar door geboekt worden.

maart 31st, 2021|

Locatie Woerden is verhuisd

Nama Rupa blijft ontwikkelen! Vanaf vandaag, 10 februari 2020 is de locatie van Nama Rupa te Woerden verhuisd. Vanaf heden zal deze locatie niet meer gevestigd zijn bij mij aan huis maar bij The Solutions te Woerden. Nama Rupa is vanaf nu gevestigd op de Ampereweg 3A. The Solutions is een schitterende locatie waar nog 12 andere ondernemers gevestigd zijn. Zo vind je hier o.a. andere vormen van massage, therapie, schoonheidsspecialiste en een pedicure. Van dinsdag t/m zaterdag is mijn praktijk in Woerden geopend. U bent van harte welkom in mijn praktijk in Woerden als ook in Bodegraven op de maandag! Let op: beide praktijken zijn via een trap bereikbaar en er is geen lift aanwezig.

februari 10th, 2020|

Nieuwe prijzen 2020

De prijzen voor 2020 zijn gewijzigd. De nieuwe prijzen die geldig zijn vanaf heden januari 2020 zijn te vinden op de website. Gemiddeld zijn de prijzen € 2.00 duurder geworden per behandeling. Niet alle behandelingen zijn gestegen. De prijswijziging heeft te maken met de nieuwe locaties en het ontwikkelen van mijzelf en mijn diensten.

december 14th, 2019|

2e locatie geopend in Bodegraven

Nama Rupa blijft ontwikkelen en kijken naar vraag en aanbod. Daarom sinds deze maand is er een 2e vestiging geopend! Zoals de meeste weten ben ik mijn praktijk jaren geleden begonnen in Bodegraven. Maar vanwege de liefde en zakelijke kansen ben ik verhuisd naar Woerden. En zo mijn praktijk dus ook. Toch kwamen er nog steeds veel klanten vanuit Bodegraven naar Woerden waar ik de afgelopen 1.5 jaar heel dankbaar voor ben geweest. Maar om mijn oude klanten en ook weer nieuwe klanten uit Bodegraven beter te kunnen helpen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe locatie in Bodegraven. En zo is de 2e locatie ontstaan. Ik blijf nog steeds in Woerden aan het werk maar 1 dag in de week ben ik in Bodegraven aanwezig. Iedere maandag van 10.00 tot 21.00 uur is mijn praktijk geopend in Bodegraven bij Sportschool Goederaad op de Doortocht 3. Van dinsdag t/m zaterdag is mijn praktijk in Woerden geopend. U bent van harte welkom in mijn beide praktijken! Let op: beide praktijken zijn via een trap bereikbaar en er is geen lift aanwezig.

oktober 28th, 2019|

2 nieuwe behandelingen bij Nama Rupa

Nama Rupa blijft ontwikkelen en kijken naar vraag en aanbod. Zo zijn er 2 nieuwe  behandelingen te boeken bij Nama Rupa. Acces Bars: Ik hoor je denken, wat is dat nou weer? Daar heb ik nog nooit van gehoord. Dat zou zomaar kunnen kloppen aangezien het in Nederland  nog niet super bekend is. Maar het heeft enorm veel effect en kan jou wellicht ook helpen! Maar wat is het? Rust, ruimte en ontspanning in hoofd en lichaam. Bars betekent banen en is een verzamelnaam voor 32 punten die de energiebanen vormen door en om het hoofd. Daar ligt de elektrische lading van onze gedachtes, houdingen, beslissingen, ideeën, beslissingen en overtuigingen die we in ons leven hebben opgeslagen. Als deze punten activeren, ontladen ze zich van spanning en komt er ruimte vrij voor nieuwe mogelijkheden. Meer informatie over Acces bars vind je op: https://www.nama-rupa.nl/access-bars/ Een andere nieuwe behandeling is: 60 minuten ontspanningsmassage + 50 minuten Japanse hoofdmassage. Nu zijn deze 2 massages zeker niet nieuw MAAR wat wel nieuw is, is dat je deze behandeling in 1 kan doen. Dus dat betekent bijna 2 uur genieten en ontspannen! Deze massage is alleen nog te boeken via mail info@nama-rupa.nl of per telefoon/app [...]

februari 4th, 2019|

Winnaar BOV actie

  Inwoners van Bodegraven en omstreken hebben de mogelijkheid gehad om kans te maken op een gratis Japanse hoofd- gezichtsmassage door middel van de coupon uit het BOV bonnenboekje in te leveren. Via deze weg wil Nama Rupa dan ook de winnaar Anita Bakker van harte feliciteren met haar prijs.  

december 1st, 2016|
Ga naar de bovenkant