Nieuws2016-10-29T11:07:16+02:00

Acties

2 nieuwe behandelingen bij Nama Rupa

Nama Rupa blijft ontwikkelen en kijken naar vraag en aanbod. Zo zijn er 2 nieuwe  behandelingen te boeken bij Nama Rupa. Acces Bars: Ik hoor je denken, wat is dat nou weer? Daar heb ik nog nooit van gehoord. Dat zou zomaar kunnen kloppen aangezien het in Nederland  nog niet super bekend is. Maar het heeft enorm veel effect en kan jou wellicht ook helpen! Maar wat is het? Rust, ruimte en ontspanning in hoofd en lichaam. Bars betekent banen en is een verzamelnaam voor 32 punten die de energiebanen vormen door en om het hoofd. Daar ligt de elektrische lading van onze gedachtes, houdingen, beslissingen, ideeën, beslissingen en overtuigingen die we in ons leven hebben opgeslagen. Als deze punten activeren, ontladen ze zich van spanning en komt er ruimte vrij voor nieuwe mogelijkheden. Meer informatie over Acces bars vind je op: https://www.nama-rupa.nl/access-bars/ Een andere nieuwe behandeling is: 60 minuten ontspanningsmassage + 50 minuten Japanse hoofdmassage. Nu zijn deze 2 massages zeker niet nieuw MAAR wat wel nieuw is, is dat je deze behandeling in 1 kan doen. Dus dat betekent bijna 2 uur genieten en ontspannen! Deze massage is alleen nog te boeken via mail info@nama-rupa.nl of per telefoon/app [...]

februari 4th, 2019|

Winnaar BOV actie

  Inwoners van Bodegraven en omstreken hebben de mogelijkheid gehad om kans te maken op een gratis Japanse hoofd- gezichtsmassage door middel van de coupon uit het BOV bonnenboekje in te leveren. Via deze weg wil Nama Rupa dan ook de winnaar Anita Bakker van harte feliciteren met haar prijs.  

december 1st, 2016|

Samenwerking Annemarie Braun-Zorg voor Body & Mind & Massage Praktijk Nama Rupa

Bericht gepubliceerd op: 31-08-2016 Het nieuwe Body & Mind centrum van Annemarie Braun wat in februari dit jaar haar deuren opende aan de Van Tolstraat 4 is een fantastische samenwerking aangegaan met Denise Hermenet en haar reeds bestaande massage praktijk Nama Rupa . Sinds juli dit jaar is Nama Rupa in het pand van Annemarie Braun-Zorg voor Body & Mind gevestigd. Lees het  gehele artikel hier.

oktober 31st, 2016|