Aangenaam Yvonne Kok


Mijn naam is Yvonne Kok, 37 jaar oud, geboren in het gezellige Brabant en sinds een aantal jaar woonachtig in Woerden. Ik word gelukkig van yoga, onderzoek doen op gebied van gezondheid, wandelen in de natuur, gezond en vooral lekker koken, reizen, en verbinden met mensen.

Mijn Missie

Jou helpen met je gezondheid, weer in balans te komen, echte verbinding met je lijf te gaan voelen, zodat jij de gezondste en beste versie van je leven kunt leiden!

Waarom? omdat ik vanuit mijn hart jou een goede gezondheid en gelukkig leven gun!

You can call me whatever you want…Orthomoleculaire voeding en leefstijlcoach, Transformational Cupper, Holistisch Therapeut, doorgeefluik, Het klopt allemaal, maar niks dekt volledig de lading…Ik vind het veel belangrijker dat ik er voor je kan zijn en je werkelijk beweging, inzicht, antwoord, helderheid, diepte, verbinding en bevrijding kan laten ontdekken en ervaren.

Ik hanteer een intuïtieve en holistische aanpak met aandacht voor zowel body, mind en soul, omdat alles met elkaar in verbinding staat. Daarbij geef ik jou alle kennis en tools mee om het uiteindelijk zelf te doen.

Wat kan ik voor je betekenen?

Loop je vast in je leven op gebied van je gezondheid?ervaar je pijnklachten, maag/ darmklachten, aanhoudende vermoeidheid, hormonale problemen, huidklachten, slaap je slecht, heb je een rusteloos gevoel, sta je voor je gevoel de hele tijd aan, lukt het niet om alle ballen hoog te houden? kan je niet voluit genieten van de dingen in je leven? en heb je daar hulp bij nodig? Samen gaan we de oorzaak van jouw klachten onderzoeken en aanpakken zodat jij de beste versie van jezelf kunt worden.

Je kunt bij mij terecht voor de Transformational Cupping, Orthomoleculaire Therapie en EMB bloedtesten. 

Wil je eens kennismaken?

De thee staat altijd voor je klaar en nodig je van harte uit om een afspraak te plannen via de website. Heb je nog vragen of opmerkingen? bel mij gerust op 06-25210671 of stuur een mail naar info@yclinic.nl

Heb je een vraag?