Groepstraject cycle of life

Wordt expert van jouw eigen natuurlijke cyclus en ontdek de kracht van jouw cyclus, de kracht die jij als vrouw in jou hebt en hoe je de vrouwelijke energie in jouw leven kan verwelkomen.

Ga mee op reis en ontdek de magie van een groep vrouwen. Door dit traject met meerdere aan te gaan, ervaar je de positief, versterkende en versnellende kracht van een groep.

Je gaat in 4 maanden tijd ontdekken wat cyclisch leven inhoudt en hoe je dit integreert in je leven.
Leer je meer over hormonen, ontspanning, mindset, jouw cyclus, zelfliefde en zelfzorg, sensualiteit en nog veel meer!

Kijk jij ook iedere maand weer op tegen die menstruatie? Al die vervelende klachten zoals hoofdpijn, buikkrampen, stemmingswisselingen etc. waarvan jij denkt dat die bij je menstruatie horen? Of omdat het iedere maand weer een teleurstelling is dat die zwangerschapstest negatief is? Je kijkt in de spiegel en wordt daar alles behalve blij van? Probeer je 10 ballen in de lucht te houden maar vergeet je totaal jezelf?

Ben je het contact met jouw lichaam kwijt geraakt door de jaren heen? Geniet je niet van sex? Durf je jezelf niet bloot te geven aan anderen?

Mijn naam is Denise Zwamborn, ik ben massagetherapeut, coach en cyclus expert. Ik heb 8 jaar mijn massage en coachingspraktijk gericht op ontspanning met de specialisatie voor cyclus & fertiliteitsmassage. Ik ga heel graag samen met jou dit avontuur aan en ga jou helpen om de mooiste en beste versie van jezelf te worden (wat al in jouw zit maar nog meer naar buiten mag komen).

 

Voel jij dat het anders mag en kan?

Dat het nu tijd is voor jou? Dat jij jezelf op nummer 1 mag gaan zetten? Dat jij jouw cyclus gaat omarmen en die pms en menstruatieklachten gedag mag gaan zeggen? Je wilt je niet meer aanpassen of anders voor te doen om geaccepteerd of geliefd te voelen? Heb je belemmerende overtuigingen zoals dat je niet goed genoeg bent of niet mooi genoeg of iets niet kan of iets niet verdiend en wil je daar vanaf? Ontdek dan de magie van Cycle of life!

Door de kracht van jouw cyclus te ontdekken en te leren luisteren naar je lichaam, ervaar je veel meer rust, balans en energie. Waardoor je afrekent met vervelende klachten. Bovendien voel jij jouw inner feminine power weer. Kom jij weer volledig in jouw eigen vrouwelijke kracht te staan, laat je jouw creativiteit stromen en voel die connectie weer met jouw lijf. En dit, gun ik elke vrouw! Ook jou.

Praktisch

  • Dit traject start 1 september 2022 
  • Het traject duurt 4 maanden en is in klein groepsverband
  • 8 online groepssessies via Zoom waarbij we iedere sessie een ander onderwerp bespreken. Deze sessies duren ongeveer 1.5 uur per keer en vindt in de avond plaats.
  • 3 1 op 1 sessies met mij om dieper in te zoomen op jouw persoonlijke struggles
  • 1 livedag op een mooie locatie waarbij je de andere vrouwen in het ECHT gaat ontmoeten en een nog diepere verbinding aan kan gaan met elkaar en waarbij we een super mooie diepere sessie gaan beleven
  • Samen met een geweldig klein groepje vrouwen in een besloten facebookgroep. Waar jij je vragen kan stellen, waar je energie krijgt, elkaar upliften en ondersteunen. Deze groep blijft bestaan na het traject.(twv onbetaalbaar)
  • Audio opname met een ZELFMASSAGE CYCLUS/FERTILITEIT
  • En je ontvangt een mooi welkomstpakket wat je kan gebruiken tijdens dit traject

Je komt in een klein groepje vrouwen terecht waar jij helemaal jezelf mag en kan zijn!
Je staat er absoluut niet alleen voor en komt in een veilige omgeving terecht zonder oordelen.

JOUW INVESTERING VOOR DIT TRAJECT IS;
€ 849.00!! in plaats van € 999
En je kan in 2 of 4 termijnen betalen!  

Heb je een vraag?