Aangenaam Denise Zwamborn-Hermenet

Denise
Mijn naam is Denise Hermenet, ik ben 35 jaar oud en woonachtig in Woerden samen met mijn man en hond. Ik ben massagetherapeut en cyclus expert. Mijn missie is om vrouwen te helpen om de beste versie van zichzelf te zijn. Ik wil iedere vrouw laten voelen dat zij het waard is om voor zichzelf te zorgen zowel lichamelijk als emotioneel.

Mijn persoonlijke verhaal

Ik ben lang op zoek geweest naar mijzelf en wat ik wilde in het leven. Maar ook wat mijn doel was hier in dit leven. Vaak zat ik veel in mijn mannelijke energie en dat uitte zich in hard werken, knallen, presteren, de lat hoog leggen en altijd maar doorgaan en doen wat andere van mijn verwachtte.

Ik voel me nu zo veel vrijer nu ik echt mijn hart volgt en doe waar ik blij van wordt! En dat gun ik iedere vrouw.

Ook hebben wij altijd een kinderwens gehad en uiteindelijk bleef het bij een wens. Ik heb geleerd mijn grenzen aan te geven en deze te respecteren. Te luisteren naar mijn lichaam en niets doen wat niet goed voelt. En dat heeft er voor gezorgd dat wij uiteindelijk gestopt zijn met de fertiliteitsbehandelingen. Dit heb ik uiteraard een plekje moeten geven maar nu voel ik enorm dat ik andere vrouwen mag helpen bij alle obstakels in het leven en zeker ook vrouwen die een kinderwens hebben. Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in cyclusproblemen, denk hierbij aan pms en menstruatieklachten, onregelmatige cyclus als ook fertiliteits problemen.

Ik heb inmiddels een grote ervaring en vele verschillende vormen van massage geleerd door de jaren heen. En blijf me nu nog altijd door ontwikkelen zodat ik jou altijd op een juiste manier kan blijven ondersteunen en helpen.

Hierdoor weet ik nu ook meer waar mijn passie ligt en is er niets mooiers dan jou te mogen helpen.

Heb je een druk leven en zoek je meer balans? Heb je lichamelijke klachten en zoek je daar hulp bij? Ik geloof dat lichaam en geest 1 zijn en dat dit altijd met elkaar verbonden is. Samen gaan we op zoek naar die balans zodat jij de mooiste en beste versie van jezelf kan zijn.

Wil je eens kennismaken?

De thee staat altijd voor jou klaar! Wil je eerst kennismaken voordat je een afspraak plant? Dan is dat altijd mogelijk.
Voel je bij het lezen van mijn website, JA dit heb ik nodig! Dan nodig ik je van harte uit om een afspraak in te plannen via de website.
Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar info@nama-rupa.nl.

Heb je een vraag?