Cyclusmassage

Hoe is het met jouw hormoonhuishouding? En hoe is jouw cyclus?
Veel vrouwen hebben een onregelmatige cyclus, pms en menstruatieklachten of zijn het contact met hun lichaam kwijt geraakt.

Deze massage is erop gericht om dit allemaal weer meer in balans te krijgen en om klachten te verminderen.
Er wordt gebruik gemaakt van diepe maar zachte technieken. De onderrug, darmen en baarmoeder zullen hier vooral centraal in staan.
Spanning rondom deze gebieden worden losgelaten en dit zorgt voor een verbetering van het bloed, de zenuwen en de lymfestroom.
Deze behandeling helpt je om te connecten met jouw eigen lichaam, meer vertrouwen te krijgen, emoties los laten en brengt je hormoonsysteem in balans.

De massage is geschikt bij onderstaande klachten en situaties;

 • Hevige of juist te lichte bloedingen
 • Onregelmatige cyclus
 • PMS
 • Endometriose
 • Overige menstruatieklachten
 • Vervroegde overgang
 • PCOS
 • Gekantelde baarmoeder
 • Hoofdpijn/Migraine
 • Lage rugklachten
 • Spijsverteringsklachten (o.a. spastische darmen, constipatie, opgeblazen buik)
 • Stress en verdriet

Deze massage helpt bij emoties die niet los komen. Heb jij nog iets te healen? Dan kan deze massage je daarbij helpen.
Je krijgt beter contact met je baarmoeder en je lijf. Je gaat je cyclus beter begrijpen en als je gaat leven naar jouw cyclus kan dit ook zeker klachten verminderen. Het is een holistische manier waarbij het zelf helend vermogen van het lichaam erg belangrijk is. En waardoor jij beter in balans kan raken.

Deze massage is niet los te boeken maar alleen in diverse pakketten.
Dit is een bewuste keuze geweest omdat er vaak bij iedere behandeling verschillende lagen afgepeld mogen worden en het is geen quick fix, dus geef jezelf en je lichaam ook de tijd.
Je hebt keuze uit 4 verschillende pakketten, 3 maanden massage only/basis pakket 4 maanden/premium pakket 6 maanden/ vip pakket 8 maanden. Hoe langer het traject is dat je boekt hoe meer extra’s je ook ontvangt.

LET OP: JE BETAALD PER BEHANDELING NA IEDERE ONTVANGEN BEHANDELING! JE HOEFT DUS NIET ALLES IN 1 X TE BETALEN. 

massage only 3 maanden:
3 behandelingen in 3 maanden inclusief uitgebreide intake.

Basic 4 maanden:
4 behandelingen in 4 maanden inclusief uitgebreide intake.
+ toegang tot de online cursus “ontdek de kracht van je cyclus” inclusief een audiobestand om de fertiliteitsmassage op jezelf toe te passen.

Premium 6 maaden:
6 behandelingen in 6 maanden inclusief uitgebreide intake.
Maar je ontvangt ook een wellness pakket cadeau + toegang tot de online cursus “ontdek de kracht van je cyclus” inclusief audiobestand voor de zelfmassage. En je hebt coaching via whatsapp gedurende de 6 maanden.

Vip 8 maanden:
8 behandelingen in 8 maanden inclusief uitgebreide intake.
Maar je ontvangt ook een uitgebreider wellness pakket cadeau + toegang tot de online cursus “ontdek de kracht van je cyclus” inclusief audiobestand voor de zelfmassage. Je hebt coaching via whatsapp gedurende de 8maanden. En je ontvangt 1 x toegang tot een vrouwencirkel event.

Heb je een vraag?