Afspraak maken

Op deze pagina kunt u een afspraak inplannen voor een massage of behandeling.
Als eerste selecteert u de massage of behandeling die u graag zou willen. Wanneer u nog niet weet welke massage of behandeling het beste bij u past kunt u het beste contact met mij opnemen zodat we samen kunnen kijken wat voor u het meest geschikt is.

Nadat u een keuze heeft gemaakt voor welke massage of behandeling u komt, komt u terecht in mijn agenda.
Hier ziet u de beschikbaarheid en kunt u aangeven welke dag en tijdstip het beste voor u uitkomt. Mocht u liever een dag of tijdstip willen die er niet bij staat dan kunt u contact met mij opnemen en kunnen we de mogelijkheden bespreken.  Vervolgens kunt u uw persoonlijke gegevens invoeren. U kunt aan het einde van de afspraak uw massage of behandeling contant of via tikkie betalen. Nadat de afspraak definitief bevestigd is ontvangt u binnen enkele seconden een bevestiging per mail. Let op: dit kan in uw spam terecht komen!

Lieve klanten,

Per 15 december zal Nama Rupa definitief sluiten. Wil je nog een afspraak maken? Dan kan dit nog wel.
De agenda raakt al vol dus wacht niet te lang om zeker te zijn van een plekje.

Wil je nog persoonlijk afscheid komen nemen? Dat kan! Op 15 december van 11.00 tot 15.00 uur ben ik aanwezig in mijn praktijk op de Kuipersweg 2T in Woerden.
Het is gewoon vrije inloop dus voel je niet verplicht, maar ik zou het heel leuk vinden om jullie nog even te zien en afscheid te kunnen nemen.

Lieve groet Denise